Vacatures

QPIT BV is specialist in software. Sinds 1998 werken onze enthousiaste teams aan uitdagende software oplossingen. We zijn creatief en klantgericht in het ontwikkelen van kosteneffectieve innovaties. Onze Lean Agile Quintica aanpak zorgt snel voor een werkend resultaat. Onderstaande vacatures zijn uitsluitend beschikbaar voor directe en persoonlijke sollicatie zonder tussenkomst van wervingsbureaus of tussenpersonen.

Achtergrond

QPIT BV staat voor 18 jaar kennis van software, uitdagende ICT projecten, slimme producten en geavanceerde ICT integratie oplossingen.

We leveren oplossingen voor ICT security, systeem- en ketentesten, KA integratie, verkeerssystemen en meetnetten. Daarbij maken we gebruik van producten, tools en technieken van Microsoft, Google, Twitter, Oracle, HP, Cisco, Apple en Red Hat.

Lees meer »

Teamwork

We werken bij QPIT samen in Agile teams, zodat we met z'n allen voor een goed resultaat kunnen zorgen. Het team als geheel kan de klus klaren en beschikt over alle benodigde kennis en skills. Afstemmen en elkaar helpen staan centraal. QPIT is een informeel bedrijf. Onze medewerkers hebben diverse achtergronden en ervaringsniveaus. Van starter tot ervaren specialist vinden we het allemaal leuk ICT oplossingen voor onze klanten te bedenken.

Lees meer »

Kennismaking

We nodigen je uit voor een persoonlijke en vrijblijvende kennismaking op ons kantoor te Rotterdam. Daarin bespreken we je CV, vertellen we je over QPIT, de inhoud van de vacature en komen al je vragen aan bod.
Na de kennismaking volgt een tweede gesprek. We gaan verder in op de vacature en geven demos van onze oplossingen. Hierna geven we je een terugkoppeling en een mogelijke contractaanbieding.

Lees meer »

Sollicitatie

Meer info over onze vacatures, stages en profielen? Neem snel contact met ons op.
Stuur je persoonlijke CV naar info@qpit.nl, vul het formulier in of bel ons op 010-2439373 om direct een afspraak te maken.

CV's en sollicataties via wervingbureaus, carrièreplatforms en andere intermediairs worden niet behandeld.

Solliciteer »

Profieloverzicht

We zoeken klantgerichte teamworkers in de regio Zuid-Holland met een afgeronde technische HBO/WO opleiding:

  • Startende software ontwikkelaar .NET web applications;
  • Software ontwikkelaar AI applications;
  • ICT engineer Linux/Windows met 3+ jaar ervaring;
  • Beheercoordinator Linux met 5+ jaar ervaring.

Solliciteer »

Stage/Afstuderen

QPIT verzorgt al meer dan 15 jaar succesvol stages en afstudeerprojecten op HBO of WO niveau.

We bieden je een uitdagend onderwerp, een leuke werkplek en een ervaren stagebegeleider. Onze senior developers helpen je op de rit naar een goed eindresultaat. Neem contact op voor actuele info over de lopende onderzoekprojecten en stuur je CV naar info@qpit.nl

Stage info »