Ondersteuning

Voor vragen, wensen, nieuwe releases en opmerkingen staat onze Servicedesk voor je klaar. Je kan ons bereiken via het contact portaal, e-mail , of via de telefoon 010-243 93 73.

Klanten

De goede werking en beschikbaarheid van al je ICT voorzieningen staan bij ons centraal. Onze servicedesk beschikt over de kennis om je te ondersteunen. We nemen graag alle relevante hardware-, software- en netwerkonderdelen mee in het onderhoud. Zo bieden we je één aanspreekpunt en kunnen we alle werkzaamheden snel afhandelen met minimale impact op de bedrijfsprocessen.

Lees meer »

Support

Graag helpen we bij de snelle afhandeling van al je incidenten, problemen of wijzigingen. Ook bij gebruikers-, bedienings- en trainingsvragen staan we voor je klaar.

Ons serviceteam kan migraties en updates samen met je inplannen en uitvoeren. De gewenste reactietijden en serviceperiode nemen we op in het supportcontract.

Lees meer »

Wensen

De ICT voorzieningen kunnen meegroeien met veranderende bedrijfsdoelstellingen en economische ontwikkelingen. We adviseren en helpen je graag je bij gewenste aanpassingen en uitbreidingen.

Je kunt je vragen stellen aan de servicedesk. We nemen contact met je op om een kosteneffectieve oplossing uit te werken en te bespreken.

Lees meer »

Werkwijze

Onze teams registreren en behandelen al je meldingen. We houden je op de hoogte van de registratie en afhandeling. Dit kan via de telefoon, e-mail of via het online support poraal. Voor operationele ondersteuning verwerken we je melding als incident, probleem of wijziging. Aanvragen en uitbreidingen beoordelen we op impact en risico en werken we in overleg uit in een realisatieplan.

Lees meer »

Training

Goed getrainde en geïnstrueerde gebruikers dragen bij aan een optimaal gebruik van je ICT voorzieningen. Nieuwe versies en uitbreidingen kunnen tot vragen leiden. We adviseren graag over de benodigde training en instructie. QPIT BV beschikt over een eigen trainingsruimte waar we producttrainingen, workshops en maatwerktrainingen verzorgen. Daarnaast verzorgen we graag training op afstand.

Lees meer »

Security

Een degelijke beveiliging van de ICT voorzieningen zijn essentieel voor effectief onderhoud. We zorgen proactief voor relevante verbeteringen en bespreken belangrijke aanpassingen. Op verzoek en na goedkeuring kunnen we security scans uitvoeren om kwetsbaarheden te bepalen.

Lees meer »