Producten

Met onze producten en Agile ontwikkelde software bieden we een snel inzetbare oplossing. De optimale werking stemmen we af via online prototypes. Vanuit onze software integratie kennis passen we deze optimaal in binnen uw ICT-infrastructuur.

Qmetrics

Qmetrics zijn onze softwarebouwblokken voor bedrijfskritische procesbesturing, meet- en simulatietoepassingen. Hiermee krijgt u real-time inzicht vanuit uw proces met web-gebaseerde 3D weergaves van uw productieprocessen en procesapparatuur. Procesgegevens worden op een veilige manier verkregen met behulp van OPC UA vanuit uw proces controllers en opgeslagen in een gegevensrepository met hoge beschikbaarheid en performance. De OPC UA koppeling is beschikbaar in vrijwel alle bekende PLC's en controllers van bijvoorbeeld Siemens, ABB en Schneider Qmetrics beschikt over functies voor real-time logging en trending in grafieken en alarmeringen.

Meer info »

Artifade

Artifade biedt object detectie en tracking in camerabeelden met behulp van artificial intelligence. Artifade is een software oplossing bedoeld voor het realtime en offline verzamelen en verwerken van gegevens over verkeerssituaties en civiele objecten. Hiertoe genereert Artifade een anomaly melding als zich een bijzondere situatie voordoet. De centrale verwerking en streaming van meerdere videobronnen tegelijk is mogelijk met een Artifade Server in een multi GPU configuratie. Daarnaast is Artifade vanuit de cloud inzetbaar vanaf onze Artifade Cloud servers of lokaal vanaf een embedded AI IoT device.

Lees meer »

Quism

Quism is een snel in te voeren webapplicatie voor de servicedesk met klantportaal en e-mail ticket verwerking. Quism helpt u bij het leveren van diensten voor service en support aan uw klanten conform de afgesproken service levels. Conform de ISO 20000 met ondersteuning in de beheerprocessen voor incidenten, problemen, wijzigingen, service afspraken en de CMDB. Quism is met de QPC module te gebruiken vanaf mobiele devices, zowel voor klanten als service medewerkers. Voor grote en kleine organisaties en op de eigen ICT infrastrucuur of als Cloud service.

Lees meer »

SessionPanels

SessionPanels is onze oplossing voor Agile en DevOps samenwerken. Het biedt webbased Agile dashboards met panelen door ons ontwikkeld vanuit de praktijk. De panelen bieden snelle oplossingen voor Agile planning, item en backlog management, stand-ups en retrospectives. Met Kanban visualisaties en dashboards voor het Agile team, management en klanten houdt iedereen het overzicht.

Lees meer »

Integratie

Voor een werkende en onderhoudbare ICT oplossing is de inzet van correct gedimensioneerde systemen nodig. QPIT is partner van belangrijke leveranciers van hardware, netwerk en bijbehorende softwareproducten. Wij zijn certified Industrial Defender integrator en partner van onder andere Microsoft, Red Hat, Cisco, Dell en HP. We zijn graag verantwoordelijk voor de levering van de complete ICT infrastructuur. Zo blijft uw applicatie optimaal beschikbaar.

Lees meer »

Maatwerk

Als Agile softwareintegrator kan QPIT BV snel een productoplossing voorzien van maatwerkonderdelen. Deze onderdelen kunnen we incrementeel leveren, zodat een werkende oplossing snel beschikbaar is. Met deze maatwerkonderdelen kan de geleverde oplossing volledig voldoen aan allen gestelde eisen. Na levering nemen we de totaaloplossing graag in onderhoud, zodat deze toekomstvast blijft en mee kan groeien met uw organisatiebehoeften.

Lees meer »